Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Liknande kategorier

Real Madrid

Real Madrid CF grundades 1902 som ett resultat av en sammanslagning av två andra Madrid-klubbar. Redan 1905 vann de sin första titel då de slog Athletic Bilbao i spanska cupfinalen.

Det fanns en tid då fotbollen inte var globaliserad. Ville man se en fotbollsmatch fick man besöka sin närmaste fotbollsarena och se sitt lokala lag spela, ingen hade någon större koll på lagen i andra ligor och i andra länder.

Men så började matcherna visas på de svartvita teveapparaterna och ett lag som spelade helvita ställ vann allt. Real Madrid, “Los Merengues”, blev kända över hela världen och genom åren har de byggt upp sitt imperium och tar sakta men säkert över världsfotbollen.

Real Madrid är inte världens största klubb, om man ser till organisation och supporterskara, och de är inte heller världens rikaste klubb eller världens överlägset bästa. Men Real Madrid är helt klart klubben med det högsta anseendet i världen. Är det fyra olika storklubbar och Real Madrid som vill köpa en spelare väljer spelaren att gå till Real. Om ett mindre fotbollsland, t ex Kroatien eller Wales en stjärna i Real Madrid, är den spelaren för evigt en ikon i hemlandet.

En anledning till varför det är så stort att komma till Real Madrid ligger troligtvis i projektet med “Los Galactigos”, det “galaktiska”laget från 2002/03. Då var Real Madrids omklädningsrum på mäktiga Santiago Bernabeu-stadion så fullt av stjärnor att det liknade en stjärnhimmel. David Beckham, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Zidane och Michael Owen var några av stjärnorna som spelade i laget. Att bli kontaktad av Real Madrid blev som en bekräftelse på att man var en av världens allra bästa spelare och den mentaliteten håller fortfarande i sig.

2014 gick Real Madrid åter in i historieböckerna som första lag att kamma hem en “Deciman”, dvs 10 stycken Europeiska mästarcup titlar. Samma år noterades de dock för sin sämsta ligaplacering på tio år, de slutade trea... 

Ticmate Charity

Real Madrid

Här kan du se Real Madrids matchprogram på Santiago Bernabéu denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående matcher i La Liga, cupen och Champions League med Real Madrid.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Real Madrid.