Om MadridFotboll.se

MadridFotboll.se är en site designad för att hjälpa vanliga människor, som du och jag, med att få information om och biljetter till fotboll i Madrid – på ett enkelt, smart och säkert sätt!

Information om Real Madrid:

Den 6 mars 1902 grundades den nu legendariska fotbollsklubben Real Madrid CF med Juan Padrós som president. Redan samma år spelades den första matchen mellan Real Madrid och FC Barcelona, och trots att FC Barcelona vann med 3-1, var El Classico ett faktum! Real Madrid blev tidigt en mycket viktig klubb inom spansk och europeisk fotboll, och det är inte mer än rätt att säga att Real Madrid är en av världens största klubbar idag. Real Madrid har under tidens gång presenterat många kända fotbollspelare i sina vita spelartröjor, legender som Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker och Zidane! Real Madrid har naturligtvis vunnit mängder av titlar; de har vunnit spanska ligan mer än 30 gånger, spanska cupen 17 gånger, Champions League 9 gånger och UEFA cupen två gånger för att nämna några. Så på det sätt Real Madrid alltid spelar fotboll och med den speciella atmosfären på Santiago Bernabéu Stadium, blir det garanterat en upplevelse utöver det vanliga att se Real Madid spela fotboll live på Santiago Bernabéu!

Information om Atletico Madrid:

Atletico Madrid grundades 1903, nästan ett år efter Real Madrid. Fastän Atletico Madrid enligt många anses vara den ”lilla” fotbollsklubben i Madrid, är detta inte riktigt sant eftersom Atletico Madrid har sin egen spektakulära historia! Atletico Madrid har vunnit spanska ligan 9 gånger, senast 1966 – samma år som de vann sin 5:e spanska cup titel. Ovanpå detta har Atletico Madrid även vunnit två europeiska titlar. Atletico Madrid är inte bara en stor klubb i hemlandet Spanien utan också ute i Europa och det är alltid en fröjd att se dem spela på hemma arenan Vicente Calderon Stadium, som grundades 1966!

Om MadridFotboll.se

 

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn